Tabere iarna pentru copii - tabara ski Predeal

Tabara de iarna se adreseaza elevilor prescolari si scolari si are ca obiectiv principal initierea si perfectionarea in schi alpin si snowboard.
Firma noastra organizeaza tabere de iarna cu activitati centrate pe schi sau pe snowboard la standarde internationale, atat locatiile alese pentru cazare cat si instructorii si echipamentul fiind la cel mai inalt nivel.In taberele Radutravel copii sunt supravegheati 24 din 24 atat pe partie cat si la celelalte activitati din colectivul nostru facand parte si foste educatoare de gradinita.

Instructori de schi

Instructorii nostri sunt fosti schiori de performanta sau profesori de sport cu specializare schi cu o experienta mare in lucrul cu copii.
Deasemenea ei sunt si buni vorbitori de limbi straine (engleza, franceza, italiana).
Toti instructorii nostri sunt detinatori ai licentei de instructor de ski .

Grupele de copii din taberele de iarna

Grupele de copii sunt formate din 6-7 copii la un instructor de ski si sunt facute in functie de varsta si de nivelul de pregatire.De aceea cand alegeti o tabara pt copilul dumneavoastra aveti grija ca grupa de varsta a taberei sa fie potrivita.Organizam taberele cu copii pana in 7 ani in extrasezon deoarece lipsa aglomeratie de pe partie este perfecta pt grija si atentia pe care o necsita un copil de aceasta varsta o necesita
Ne putem lauda cu grupe de copii de 3-4 ani si deasemenea cu grupe de avansati de 16-17 ani care au fost in tabere de iarna organizate de Radu Travel si se intorc in fiecare an.

Tabere de ski

Organizam Tabere de schi Predeal si Sinaia si deasemnea tabere de schi Austria si tabere de schi Bansko.Tabere de schi Predeal se desfasoara pe toata durata sezonului de iarna incepand cu decembrie pana in martie.Taberele de schi din Austria sunt organizate de 2 ori pe sezon si sunt tabere de perfectionare in care nu primim copii incepatori sau sub 8 ani.

Scoala de schi

In scoala de schi va initiaza sau va perfectioneaza aptitudinile instructori de schi calificati, fosti schiori de performanta.Scoala de schi va va consilia in alegerea schiurilor si a claparilor in functie de nivelul dumneavoastra de pregatire.
 • Pentru preturile scolii de schi CLICK aici Scoala de schi

 • Asiguram deasemenea in taberele de ski 2023 cat si pentru orele individuale echipament de ultima generatie pentru cei care doresc perfectionarea cu schiul parabolic (carve)si deasemnea va consiliem si in cazul achizitionarii unui echipamnt.
 • CLICK AICI PENTRU PERIOADE TABERE DE SKI 2023 Perioade tabere la Predeal
 • Tabere de schi cu parintii

  Sunteti un parinte super protector? Copilul dumneavoastra nu se descurca singur ?Este prea mic sa fie singur?Prima oara ar fi bine sa fie insotit?Doriti sa il insotiti in tabara?Doriti sa invete sa schieze dar sa nu participe la programul unei tabere complete?Daca ati raspuns cu DA noi AVEM SOLUTIA PT DUMNEAVOASTRA.Pt detalii va rugam sa ne contactati

  Tabere de snowboard 2024

  Taberele de iarna de snowboard sunt sustinute de instructori calificati.Grupele sunt formate in functie de varsta si nivelul de pregatire.Taberele de iarna snowboard se adreseaza copiilor mai mari de 6 ani si se desfasoara deasemenea pentru avansati si initiati.

  Weekend-uri la ski

  Pentru cei care doresc sa schieze in weekend cu instructorii nostri avem un program de mini tabara care cuprinde 2 sau 3 nopti de cazare cu si 8-10 ore de schi.
 • CLICK AICI PENTRU OFERTA DE WEEK-END

  Galerie foto

  Pentru a viziona imaginile, accesati galeria foto din taberele de iarna.


 • Galerie video

  Galerie video

  Pentru a viziona videoclipurile, accesati galeria video din taberele de iarna.