ne gasesti si pe facebook

OFERTE DE IARNA 2024

Oferte speciale pentru gradinite ,scoli si grupuri organizate

CLICK AICI PT TABERE DE IARNA 2024

Anul acesta vom organiza tabere de ski , tabere de supravietuire, tabere de cercetasi, tabere de tenis,tabere de teatru, tabere de pictura, tabere de fotografie, tabere de echitatie si tabere de mountain-bike.Pentru mai multe informatii click aici oferte sezon

Va oferim un program deosebit de banchete si excursii de primavara si vara pentru copii prescolari,scolari si oferte tabere copii 2024. Oferte speciale pentru gradinite si scoli. Pentru mai multe informatii accesati sectiunea oferte sezon

Cu siguranta e greu sa alegeti o tabara de pe net pentru copilul dumneavoastra.Pentru a va convinge ca ati ales bine cand v-ati gandit la Radutravel va sfatuim sa cititi ce spun clientii nostrii despre taberele pentru copii care le organizam Click aici clienti.

Prezentare Radu Travel

RADU TRAVEL este o firma care da un nou inteles vacantelor la munte, vacante de iarna sau vacante de vara,tabere copii,excursii scolare sau teambuildinguri. Organizam tabere de vara,tabere de primavara,tabere de toamna,tabere de iarna, tabere pentru copii scolari si prescolari la standarde internationale.
Locatiile alese pentru taberele noastre ofera servicii si cazare la cel mai inalt nivel deoarece colaboram cu cele mai bune hoteluri si restaurante de pe Valea Prahovei, Rasnov si zona Moeciu - Bran.

De ce sunt taberele noastre deosebite?

Taberele pt copii la munte sunt concepute in asa fel incat sa ghideze copiii in descoperirea naturii, sa le creasca increderea in sine si sa descopere importanta muncii in echipa. Deci e simplu, pentru ca va iubiti copilul mai mult decat orice pe lume si vreti tot ce-i mai bun pentru el trebuie sa alegeti Radutravel.

Cine sunt cei care vor avea grija de copilul meu?

Numele meu este Radu Trusca, sunt profesor de sport specializat in lucrul cu copii si impreuna cu alti profesori de sport, instructori de ski, instructori de alpinism, instructori de tenis, am infiintat o firma care are ca obiect de activitate organizarea de tabere pentru copii prescolari si scolari, tabere de schi, tabere de aventura,tabere de supravietuire, tabere de alpinism, tabere de cercetasi, tabere de tenis, tabere de pictura, tabere de fotografie, tabere de echitatie.
Firma noastra s-a format in urma cererii tot mai mari de activitati sportive si tabere copii pe raza orasului Predeal si intreaga regiune Valea Prahovei (Sinaia, Azuga, Busteni), precum si in zona Bran, Moeciu si Rasnov.

De ce suntem atat de deosebiti?

Suntem deosebiti pentru ca iubim ceea ce facem, iubim copii, ne simtim cel mai bine in mijlocul lor, le intelegem nevoile, dorintele si venim in intampinarea lor. Deasemenea locatiile, activitatile si echipamentele sunt la cel mai inalt nivel.

Ce experienta avem in organizarea de tabere scolare?

Experienta noastra este de peste 15 ani si toti instructorii si animatorii nostri au cel putin 6 ani de experienta.Organizam tabere scolare 2024 cu scoli si gradinite dintre cele mai mari si cunoscute si profesionalismul nostru i-a facut sa apeleze la noi pentru orice eveniment.Pentru a vedea parea si clientii nostrii vizitati sectiunea clienti.

Apelati cu cea mai mare incredere la noi pentru:tabere la Predeal,tabere la Sinaia,tabere la Bran,tabere la Azuga,tabere la Poiana Brasov,tabere la Busteni,tabere la Rasnov,tabere la Alba Iulia,tabere la Arieseni,tabere in Austria,tabere in Bulgaria,tabere la Zarnesti sau oriunde altundeva.